У Швейцарії винайшли шоколад, який переливається динамічними кольорами веселки.
Група вчених з ETH Zurich і Університету прикладних наук і мистецтв FHNW Північно-Західної Швейцарії недавно подала патент на цей процес, повідомили в techno.znaj.ua.
Дослідники зуміли створити цей ефект без використання штучних барвників, а за допомогою спеціального мікронапилення.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого не можна дарувати на Новий рік – поради астролога
Вінничанка Ангеліна Федорук виготовляє корисні солодощі без цукру, барвників та ароматизаторів і працює у цій сфері 9 місяців.
"Два роки тому у руки потрапила книжка Вадима Зеланда "Трансферфінг реальності". Там розповідалося про те, що наші думки можуть стати реальністю, що все в житті треба планувати. Автор був сироїжкою, тоді вперше зіштовхнулась з таким видом харчування і поступово вирішила стати веганом", - розповідає Ангеліна.
Коментарі