пʼятниця, 19 квітня 2013 16:41

Готель на Алясці, у вигляді величезного іглу, жодного разу не приймав гостей
14

Фото: Фото: bigpicture.ru

Навіть у морозній пустці Аляски таке не кожен день зустрінеш. Величезний іглу, який знаходиться на шосе Джордж Паркс, в 290 км від Анкоріджа, на шляху до міста Фербанкс. Це не просто іглу - це Іглу-Сіті, колишній готель, а тепер - покинута "біла ворона". І все ж він як і раніше популярний серед туристів, тільки тепер в якості пам'ятки.

У 1970-их, коли стиль мав велике значення, цей іглу-готель користувався досить великою популярністю. Схоже, хтось подумав, що імітація традиційного житла ескімосів буде відмінною ідеєю для дизайну нового готелю. Але все ж цей план так і не був повністю реалізований.

Чотириповерховий готель так і не завершили. Він став жертвою будівельників, які або не змогли побудувати готель як треба, або просто залишилися без грошей. Оскільки зносити готель було занадто дорого, його просто закинули. Хоча право володіння над Іглу-Сіті не раз переходило з рук в руки з 1970-их років, здається, він ніколи не був достатньо вартим для того, щоб його можна було закласти.

На даний момент він закритий і поступово піддається занепаду з плином часу.

Зараз ви читаєте новину «Готель на Алясці, у вигляді величезного іглу, жодного разу не приймав гостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути