вівторок, 24 квітня 2012 18:00

Нідерландок закликали не пускати чоловіків на Євро-2012 - МЗС непокоїться

Нідерландок закликали не пускати чоловіків на Євро-2012 - МЗС непокоїться
Фото: fashiony.ru

Міністерство закордонних справ України висловило стурбованість у зв'язку з появою на центральних телеканалах Нідерландів реклами під назвою "Утримай його вдома" із закликом до жінок умовити чоловіків не їхати на Україну на Євро-2012.

"Ми засуджуємо такого роду рекламу і вимагатимемо того, щоб вона була знята з ротації на телебаченні. Посол України в Нідерландах вже провів зустріч з представниками Федерації футболу Нідерландів, спонсорами якої є компанія, що випустила ролик в ротацію", - заявив прес-секретар МЗС Олександр Дікусаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киянки нарешті офіційно визнані найкрасивішими у світі

Як повідомлялося у ЗМІ, в Нідерландах на центральних телеканалах з'явилася реклама під назвою "Утримай його вдома" із закликом до жінок умовити чоловіків не їхати на Україну на Євро-2012 через те, що "ця країна сповнена красивих жінок". Реклама транслюється у вечірній час на телеканалах NED-1 і NED-2 і належить нідерландській енергетичної компанії Nederlandse Energie Maatschappij ("NLE").

За словами Дікусарова, голова українського диппредставництва в Голландії висловив стурбованість тональністю цієї реклами, яка є "принизливою і дискримінаційною".

"У Федерації футболу Нідерландів різко засудили вихід цієї реклами та запевнили українську сторону в тому, що ролик був проведений без узгодження з ними, хоча це мало бути зроблено. Також, за словами представника Федерації футболу Нідерландів, в ролику безпідставно розміщений логотип Федерації", - пояснили в МЗС.

Зараз ви читаєте новину «Нідерландок закликали не пускати чоловіків на Євро-2012 - МЗС непокоїться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути