вівторок, 27 березня 2012 06:15

Українки рідко одружуються вдруге чи втретє

 

В Україні розлучених жінок удвічі більше за розлучених чоловіків. А серед чоловіків тих, хто ніколи не був у шлюбі, майже вдвічі більше, ніж серед жінок.

— Після розлучень жінки частіше присвячують життя дітям. У них повністю змінюється ритм життя, — пояснює сімейний психолог Юрій Калашніков, 48 років. — У перший час жінка має багато працювати, щоб забезпечити себе і дитину. Іноді вони добиваються навіть більшого, ніж незаміжні, бо тримаються за місце, виконують свої обов'язки краще. Ця робота відволікає від думок про самотність. Часу на пошуки супутника немає.

У розлученої жінки так чи інакше є дитина, а значить — сім'я. Навіть якщо на стороні є коханець, жінка оберігає свою сім'ю. Новому чоловіку не легко увійти в цю родину, бо треба прийняти першу дитину.

Чоловік після розлучення стає повністю вільний. Залишається у тому життєвому ритмі, що і раніше. Навіть якщо він виплачує аліменти. Тому йому легше знайти супутницю.

Серед чоловіків багато тих, хто не хоче женитися, бо вони дуже вимогливі до жінок. Кажуть, нормальних жінок немає, усі хочуть грошей, у них сміття в голові. У цьому винні і самі жінки. Якщо жінки дозволяють собі лаятися, пити та курити, у такому суспільстві і чоловіки не намагаються стати кращими.

Зараз ви читаєте новину «Українки рідко одружуються вдруге чи втретє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути