вівторок, 06 вересня 2011 12:51

Француз заплатив 9 тис євро власній дружині за відмову від сексу

Француз заплатив 9 тис євро власній дружині за відмову від сексу

Суд зобов'язав жителя Франції заплатити 9 тис. євро за ухилення від подружніх обов'язків. Відповідний позов проти нього подала дружина, звинувативши 51-річного чоловіка в тому, що вона протягом кількох років була позбавлена ??плотських утіх.

Як повідомив адвокат обвинуваченого, пара пробула в шлюбі більше 21 років. Вони разом виховали двох дітей, і чоловік ніяк не очікував почути від дружини такі звинувачення. Тим більше, що займатися сексом йому не дозволяв стан здоров'я, про що його дружина була інформована.

Однак закон був на стороні жінки. Суддя процитував французький цивільний і кримінальний кодекси, які вимагають, щоб обидві сторони в шлюбі поважали бажання одне одного та мали регулярні сексуальні стосунки, повідомляє Yтро.ru.

Брак сексу нерідко стає у Франції причиною для розлучення, але виплата за це компенсації випадок унікальний, тим більше що чоловік не спеціально позбавляв дружину інтимних відносин.

Дослідження, проведене Французьким інститутом громадської думки, показало, що через нерегулярне сексуальне життя страждають 76% сімей. Половина тих, хто зізнався в цьому, повідомили, що в них просто "немає бажання" займатися коханням. Більше третини француженок ухиляються від подружніх обов'язків, посилаючись на головний біль, втому або наявність дітей у сусідній кімнаті. Такі ж відмовки використовує і кожен шостий чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Француз заплатив 9 тис євро власній дружині за відмову від сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути