Ексклюзиви
середа, 25 липня 2018 20:40

Фотограф знайшов качку, яка доглядає 76 каченят

Фотограф знайшов качку, яка доглядає 76 каченят
Одна качка виховує 76 каченят. Фото: Brent Cizek

Фотограф Брент Сайзек із американського штату Міннессота помітив у місцевому озері Беміджі качку виду великий крохаль. яка доглядає за 76 каченятами.

"Ти просто дивишся на них і думаєш - як, як моглj так статися, що одна мати слідкує за всіма каченятами. На фото вона має такий гордий і мужній вигляд", сказав Сайзек у розмові із New York Times.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотограф зробив селфі в оці отруйної змії

Деякі птахи віддають своїх дітей в дитсадок, де за ними спостерігає доросла досвідчена самка. На озері качки відкладають яйця, пташенята з'являються на світ приблизно в один і той же час. Матері ідуть линяти, а виводок лишають на матріарха. Зазвичай нянька опікується 35-50 пташенятами. Але понад 76 - це рекорд, каже орнітолог Девід Рейв.

В журналі Audubon екологічної організації Національна Одюбонівска спілка припускають, що качка могла усиновити кілька виводків.

Американський фотограф Кен Кіфер влаштував своїй дружині Кімбер і моделі Мелоді Тревіно фотосесію з крокодилами біля мексиканського коралового рифу Банка Чінчорро. "Кімбер і я були в захваті від можливості нарешті зробити фото з цими чудовими хижаками. Зйомки проходили у місці, краса і велич якого вражає", - розповів Кен

Зараз ви читаєте новину «Фотограф знайшов качку, яка доглядає 76 каченят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути