вівторок, 01 листопада 2011 10:40

Фермер виростив плантацію гарбузів у формі Міккі Мауса
6

Фото: Фото: metro.co.uk

Девід Боуман, найбільший постачальник гарбузів до Європи, цього року спеціально на Хелловін виростив плантацію гарбузів у формі Міккі Мауса.

Чоловік давно вирощує овочі різноманітних форм на своїй фермі в графстві Лінкольншир. Для цього він використовує насіння спеціальної форми і різних видів, які називає Попелюшка.

Свій гарбуз у формі персонажа з Діснейленду він представив на виставці в Парижі в рамках фестивалю, що проходив перед Хелловіном на цих вихідних.

Боуман відзначає, що деякі люди думають, що такі гарбузи - штучні: "Вони не можуть повірити, що овоч може вирости такої форми".

Власник ферми також говорить, що цього літа було багато проблем з вирощування гарбузів, але врожай все-таки вдалося зібрати хороший.

Найбільший постачальник гарбузів у Європу радіє тому, що тепер ці овочі будуть приносити радість дітям і сім'ям по всьому світу.

За словами Девіда, такий незвичайний урожай вдається виростити за допомогою спеціальних форм, які встановлюються на гарбуз на ранніх стадіях росту. Потім форми перевертаються, щоб гарбуз із зеленого став помаранчевим.

Боуман зазначає, що особливо важливо визначити правильний час для "насадки" форми, щоб не "одягнути" її занадто рано чи пізно. Інакше гарбуз може перерости форму і стати круглим.

Зараз ви читаєте новину «Фермер виростив плантацію гарбузів у формі Міккі Мауса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути