Ексклюзиви
понеділок, 07 червня 2021 00:28

Екстремальна пропозиція руки та серця: американець освідчився коханій під час торнадо

Екстремальна пропозиція руки та серця: американець освідчився коханій під час торнадо

Американець ніяк не міг придумати, як освідчитися коханій. Коли він побачив перед собою бурю, де почав виникати торнадо, то зрозумів – момент настав.

Метеоролог Том познайомився зі своєю коханою Раєю ще в 2016 році. Пара влаштувалася працювати у компанію AccuWeather, яка надає прогнози погоди для американських телеканалів.

Минув час – і хлопець надумав освідчитися своїй дівчині. Він так і не придумав, як це зробити, тому кілька тижнів ходив із колечком в кишені.

Та чоловік не зможе – кохана допоможе. Одного разу Рая запропонувала Тому з'їздити у передмістя, щоб подивитися на бурю. У прогнозах писали, що там може виникнути торнадо. Такий шанс хлопець вже не міг втратити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це було не інстаграмно" - переможець "Голосу країни" одружується

Закохані рвонули "полювати" на торнадо разом із друзями. Їм дуже пощастило: вони якраз застали грозові хмари, у яких почав "зароджуватися" смерч. Том вирішив не випробовувати долю і одразу став на коліно перед Раєю. Дівчина навіть не вагалася – вона сказала: "Так!".

Вони збиралися гучно відсвяткувати, але торнадо вже почав набирати оберти. Щасливі молодята швидко поїхали додому, щоб уникнути зайвих проблем.

Італійський боксер Карміне Томмасоне освідчився коханій після поразки нокаутом. Боксер зробив їй пропозицію руки й серця просто на ринзі під час післяматчевого інтерв'ю. Реакція дівчини була позитивною, і боксер одягнув їй обручку на безіменний палець. Романтичній сцені аплодувала вся зала.

Зараз ви читаєте новину «Екстремальна пропозиція руки та серця: американець освідчився коханій під час торнадо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути