Ексклюзиви
пʼятниця, 11 липня 2008 19:36

Екран "Самсунґа F480" вібрує від дотику

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Продавець-консультант Сергій Присюда з магазину ”Юнітрейд” на майдані Незалежності у Київі увімкнув мобільний ”Самсунґ F480”. З телефону можна відправляти відеоповідомлення
Продавець-консультант Сергій Присюда з магазину ”Юнітрейд” на майдані Незалежності у Київі увімкнув мобільний ”Самсунґ F480”. З телефону можна відправляти відеоповідомлення

У столичних крамницях мобільних телефонів продають новий "Самсунґ F480".

— Це крутий телефон, дуже схожий на "Армані". А коли ввімкнути меню, то на "Айфон", — показує продавець-консультант Сергій Присюда, 21 рік, у магазині "Юнітрейд" на майдані Незалежності, 1.

Каже, щойно його завезли, кредит на телефон одразу оформила дівчина-киянка. Вона побачила рекламу, "Самсунґ F480" їй сподобався. Коштує він 3 299 грн.

Майже всю передню панель чорного телефону займає сенсорний екран, який вібрує від дотику. Знизу розміщені тільки клавіші вмикання і клавіша "меню". Коли на неї натиснути, ярлики меню перевертаються. Корпус телефона металевий.

Модель оснащена двома камерами. Одна призначена для відеозв"язку. Інша має 5 Мпкс, автофокус і стабілізацію зображення. Діодний спалах використовує мінімум енергії.

В апараті є МР3-плеєр, ігри, блютуз та 232 Мб вбудованої пам"яті. На кожне з 1000 імен телефонної книжки можна встановити фото. Із "Самсунґа" можна відправляти відеоповідомлення та електронні листи.

За словами консультанта, це не масова модель, а іміджевий телефон, який купуватиме  переважно молодь.

Зараз ви читаєте новину «Екран "Самсунґа F480" вібрує від дотику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути