вівторок, 14 січня 2014 15:41

Двоє самотніх львівських пенсіонерів одружилися
6

Фото: Фото надане прес-службою ЛМР

14 січня у Львові літня пара одружилися. Двоє одиноких львів'ян літнього віку - 69-річний Іван Онишко і 72-річна Марією Груник взяли шлюб у Церкві Святого Климента Папи. Вони обоє були підопічними Львівського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів.

"Наші підопічні - пан Іван та пані Марія познайомились на заходах центру дозвілля при Храмі Климента Папи. І приємно, що симпатія переросла в більш духовні відносини та шлюб. Центри дозвілля, перш за все, створені для спілкування, це дуже важливий крок до соціалізації стареньких одиноких людей", - каже начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович.

На церемонії також були присутні друзі молодят, учасники програм дозвілля для літніх людей. Наречена була вдягнена в національний український одяг, у віночку та з букетом, наречений - у строгий костюм.

Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян створено з метою забезпечення якісного та ефективного функціювання системи соціального обслуговування осіб літнього віку та одиноких непрацездатних мешканців Львова. Зараз і діє три таких Центри дозвілля: при храмі Воскресіння Христового (вул. Городоцька, 319 а), при храмі Святого Климента Папи (вул. Ген. Т. Чупринки, 70) та при храмі Покрови Пресвятої Богородиці (вул. Личаківська, 175).

Зараз ви читаєте новину «Двоє самотніх львівських пенсіонерів одружилися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути