понеділок, 30 вересня 2019 01:35

Довжина великого пальця розкаже про ваше особисте життя

По великому пальцю можна багато чого сказати про людину та її характер. Верхній суглоб відповідає за вольові якості, другий - відповідальний за логіку, на третьому лежить вантаж сердечних справ. Довжина суглобів говорить про ступінь вираженості в характері людини цих якостей.

Якщо людина постійно ховає свій великий палець, вона хоче приховати від оточуючих свою справжню сутність. Між першим і другим суглобом є вузол незалежності, нижче нього знаходиться вузол симетрії. За формою вузлів можна робити висновки про розвиток тих чи інших якостей.

Подивіться на малюнок, виберіть максимально схожий на ваш великий палець.

 

1. Обидві половини приблизно однакові за розміром

Якщо на вашому великому пальці обидві фаланги приблизно однакової довжини, це говорить про те, що ви врівноважена і спокійна людина. Оскільки ви не схильні проявляти свої почуття і показувати емоції, вашій близькій людині часом буває досить складно зрозуміти вас, що не може його не розчаровувати.

Вам не подобаються драми, ви любите, коли все спокійно і стабільно. Це часом бентежить вашого партнера. Дайте йому можливість зрозуміти і дізнатися, що ви насправді до нього відчуваєте, і це обов'язково поліпшить ваші стосунки.

2. Верхня фаланга більше нижньої

Ця особливість свідчить про те, що ви безнадійний романтик, до того ж ще й дуже вірний. Коли ви у відносинах, ви віддаєтеся своєму партнерові повністю, ви йому вірні і любите його всією душею. Але, на жаль, часом ваш пристрасний характер пригнічує близьку людину, тому що вона не отримує того особистого простору, якого потребує кожен з нас.

3. Верхня фаланга менше нижньої

Ви дуже надійний і чесний партнер. Ви вмієте контролювати свої емоції і робите це. Вам подобається логічно міркувати, в більшості випадків ви приймаєте рішення під дією розуму, а не почуттів. Більше того, перебуваючи у відносинах, ви ніколи не поспішайте з прийняттям якогось рішення, все відбувається дуже повільно. Це, в свою чергу, засмучує вашу близьку людину.

Цікаві факти про пальці людини

1. Немає жодної людини, у якої були б прямі пальці. Вказівний, безіменний і мізинець трохи викривлені. Вони ніби дивляться на середній палець, який, у свою чергу, сам може бути викривлений в різні сторони.

2. Пальці – це одна з неймовірно чутливих частин нашого тіла. Вони вміють вловлювати коливання амплітудою близько 0,002 мм.

3. Кров для аналізу беруть тільки з безіменного пальця. Шкіра на ньому стає більш грубою, тому що він приймає меншу участь у будь-яких діях. Біль від проколу не такий сильний.

Мізинець ж безпосередньо з'єднується з оболонками п'ястя, тому і не є придатним для забору крові. Є ймовірність занесення інфекції, яка дуже швидко пошириться по руці.

4. Якщо довжина вказівного пальця така ж, як і довжина безіменного, то це ознака азартної людини. Власники надто короткого безіменного пальця мають схильність до вбивства. Особливо це властиво тим людям, у яких цей палець ще і виглядає потворно.

5. Рухливість мізинця у людини видає її ораторські здібності. Така особистість обдарована від природи, а також володіє сильним і незалежним характером.

6. Рухливі пальці говорять про те, що людина мисляча і розумна, якщо ж пальці навпаки, погано розвинені, то значить їх власник не дуже розумний.

7. Люди з довгими пальцями бувають більш старанними, вдаються в деталі, але люди з короткими пальцями, особливо вузлуватими, краще бачать загальну картину. Тому найкращі керівники, адміністратори, директори, воєначальники – це люди з короткими пальцями. Людина з довгими пальцями для ролі керівника непридатна, незважаючи на те, що вона вдумлива, дбайлива, м'якше у спілкуванні, терпляча і спокійніша. Але занадто короткі пальці говорять про розумову відсталість свого власника, занадто довгі видають тих, хто боїться, ховається в дрібницях і не володіє широтою мислення.

Зараз ви читаєте новину «Довжина великого пальця розкаже про ваше особисте життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути