середа, 12 березня 2008 09:03

Дослідники склали образ ідеальної жінки

Попри те, що ЗМІ і реклама нав"язують свій образ ідеальної жінки (розмір одягу – 40, зріст – 180 см, висока зарплата і вміння приготувати вечерю за кілька хвилин), проте на смаки чоловіків особливого впливу це не чинить, показало нове дослідження, пише The Daily Mail.

Для більшості чоловіків зріст ідеальної жінки не повинен перевищувати 170 см. Це блакитноока білявка, яка хороша в ліжку і не занадто багато заробляє. Опитування, проведене серед 66 тисяч відвідувачів популярного сайту знайомств, показало, що більшість чоловіків мріють також про повногруду красуню.

В ідеалі вона має носити 42-й розмір одягу, важити 60 кг, жити одна і носити окуляри. Результати опитування контрастують з підсумками аналогічного дослідження, проведеного на цьому ж сайті серед жінок.

Ідеальний чоловік має заробляти мінімум 120 тисяч доларів в рік, їздити на Mercedes і жити в будинку вартістю 600 тисяч доларів. Проте 54% чоловіків заявили, що не зустрічатимуться з жінкою, яка заробляє більше 50 тисяч доларів на рік.

Представники сильної статі не цінують в жінках інтелект, проте ексцентрична та весела вдача, а також позитивний погляд на речі грають велику роль. Ідеальна жінка не обов"язково має добре готувати або захоплюватися хатньою роботою, проте вона повинна бути некурящою і любити тварин.

Навики хатньої роботи взагалі не потрапили в Топ-20 найважливіших речей у жінці, а ось вміння принести сексуальне задоволення опинилося на сьомому місці. Директор сайту знайомств Девід Браун відзначив: "Маю додати, що хоча більшість чоловіків бажають поліпшити своє сексуальне життя, тривалі відносини з правильною жінкою теж грають для них велику роль. Це дослідження показує, що чоловіки так само перебірливі щодо жінок, як і жінки щодо чоловіків і точно знають, чого вони хочуть".

Жінка не обов"язково повинна мати великий будинок, але якщо вона живе з батьками, - це є негативним чинником. У неї повинна бути своя машина – в ідеалі Ford Ka або Mazda MX5 – та ідіотське почуття гумору. Лише 15% чоловіків погодилися б зустрічатися з песимісткою.

Відсутність інтелекту не повинна заважати жінкам любити розваги і моходеньки ресторанами. Чоловіки не сильно переживають з приводу ваги своєї коханої, проте лише 20% представників сильної статі погодилися б зустрічатися з жінкою вищою на зріст, ніж вони. Більшість чоловіків віддають перевагу блондинкам, на другому місці – руді, повідомляє ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Дослідники склали образ ідеальної жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути