




Святкові зимові дні асоціюються у людей з сімейним застіллям і особливими смаколиками. Одне з таких – імбирне печиво. Шведська дизайнерка і фуд-стиліст Керолін Ерікссон вирішила з цих солодощів робити незвичні фігури.
На свята жінка пече багато імбирного печива. Цьогоріч з нього Керолін зробила скульптуру Грута з фільму "Вартові галактики". Минулого жінка дивувала користувачів фігурою Чужого з однойменної стрічки.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винайшли веселковий шоколад
Ерікссон почала пекти печиво у 2013 році. Тоді перемогла пекарський конкурс. На створення фігури Грута у неї пішло 5 тижнів. Щоб тісто трималось, Керолін додає до нього багато борошна і сиропу.

У Львові школярів пригощають круасанами за відмінні оцінки з української мови. Акцію влаштував продуктовий магазин "Делікатес" на вул. Сулими.
Коментарі