пʼятниця, 09 лютого 2018 13:12

День святого Валентина: як пережити свято самотнім

14 лютого самотні святкуватимуть День психічно хворих, або День комп'ютерника, День оголених чоловіків і навіть річницю 20 з'їзду КПРС та День презерватива. Але про День святого Валентина більшість із них згадувати не захоче. Gazeta.ua пропонує свій варіант, як витримати натиск "Валентина", якщо ви самотні.

Миллион, миллион, миллион алых роз…

Звична історія: 14 лютого всі соцмережі переповнюються фотокартками з куценькими букетиками, статусами про неймовірне кохання і показними привітаннями; на вулиці вас чекає просто неймовірна кількість пар, які, здається, хочуть проковтнути одне одного, причому у вас на очах; ціни на квіти, шоколад, листівки подібні до цін на газ за новими тарифами.

Варто зазначити, що подібна феєрія викликає не тільки відчуття відстороненості, а і награної справжності, ляльковості. Насправді шматок картону чи квітка не зробить вас щасливішими. Особливо, якщо вона потрібна лише для того, щоб бути "як усі".

Автор: Daypic
  14 лютого всі магазини переповнені товарами для закоханих
14 лютого всі магазини переповнені товарами для закоханих

Anti Valentine's Day

Є ще одна суттєва проблема Дня закоханих – чомусь ніхто не думає, як почуваються в цей день самотні люди. А вони, до речі, теж є, яскравим доказом чого існує Антивалентинів день, що з'явився недавно і святкується теж 14 лютого.

Загальна концепція свята доволі брутальна: люди дарують антивалентинки з анатомічно подібним серцем, з написами на кшталт "Я тебе не кохаю", "Не телефонуй мені більше" і таке інше, дарують засушені чорні троянди і проводять спільні вечори. Ще один спосіб провести 14 лютого, якщо вам таке підійде.

Автор: Geometria TV
  На Антивалентинів день часто влаштовують вечірки
На Антивалентинів день часто влаштовують вечірки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 маловідомих фактів про День святого Валентина

Мета - витримати наступ "Валентина"

Пропонуємо лояльніший варіант. Якщо ви одинока людина (а здебільшого це стосується жінок) спробуйте використати цей день на свою користь. Можна обуритися, чому потенційно більше від цього страждають жінки. Але всі ми знаємо, "что на десять девчёнок, по статистике, девять ребят".

І саме десята 14 лютого переживає особливо важко. День можна почати з приємних процедур, таких як манікюр, масаж, похід до перукаря, покупка нової сукні. Це надасть мінімальний заряд позитиву, що допоможе витримати наступ "Валентина".

Ближче до вечора запросити до себе додому подругу-одиначку або декілька самотніх товаришок і зайнятися милими дурницями: ворожбі на суженого, перемивання кісточок колишнього (нікуди не подінешся – жіноча сутність), "ритуальне" спалення ваших спільних фото (завбачливо роздрукованих на принтері) і все це у супроводі палких звуків танго і келиха червоного вина. Перед тим, як відкоркувати пляшку – сховайте свій телефон, а то невідомо, кому ви будете зізнаватися у коханні, коли вона спорожніє.

І нарешті, якщо після всього вищезазначеного ви ще не втомилися, то вперед до перемог (у найближчий нічний клуб) підкорювати серця одиноких чоловіків. Недаремно ж ви зранку змінили зачіску.

Автор: Arminfan.Ru
  Танці - хороший варіант провести свято
Танці - хороший варіант провести свято

Епілог

Закохані – цінуйте і любіть одне одного кожну хвилину вашого життя, так, щоб День усіх закоханих для вас був і 6 квітня, і 7 вересня, і 10 грудня. Самотні – зрозумійте, що самотність і свобода – це сторони однієї медалі, і кожен обирає свою. Використайте цей час для нових зрушень, досягнень, а кохання знайде вас тоді, коли дійсно буде вам потрібне. І не вам вирішувати, коли настане цей час…

З 5 по 17 лютого в Києві проходитиме виставка колекційних фіалок, присвячена Дню всіх закоханих.

Зараз ви читаєте новину «День святого Валентина: як пережити свято самотнім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути