пʼятниця, 30 вересня 2011 17:59

Чоловік, який впав у гірську ущелину, 6 днів харчувався листками

Чоловік, який впав у гірську ущелину, 6 днів харчувався листками

Американець потрапив у дорожньо-транспортну пригоду в горах Каліфорнії і вижив, харчуючись шість днів одними листками, поки його не знайшли, повідомляє в п'ятницю агентство Associated Predd.

Автомобіль 67-річного Девіда Лава зіткнувся з іншим автомобілем на гірському серпантині на території національного лісового парку Анджелес (Angeles National Forest) на півдні Каліфорнії. У результаті аварії машина Лава впала в прірву з 60 метрової гірської скелі. Завдяки щасливому випадку, водій залишився живий, проте самостійно вибратись з ущелини на дорогу не міг. Літній чоловік змушений був залишатись на місці й чекати допомоги рятувальників. Інший учасник ДТП загинув.

Родичі Лава звернулись у поліцію через два дні після його відсутності вдома.

Розшукати Девіда вдалося його дочці Лізі та її братові, після повідомлення поліції, що зниклий користувався кредитною картою в магазині національного парку за 80 кілометрів на північ від Лос-Анджелеса.

Як з'ясувалося, літній чоловік залишався в ущелині шість днів. Увесь цей час він харчувався одними листками і пив воду з розташованого поблизу струмка.

Поліція, яка прибула до місця події, і пожежна команда евакуювала потерпілого на вертольоті. Схили ущелини, де опинився Лава, були настільки круті, що родичам, які його знайшли,  знадобилась допомога пожежників, аби вибратись звідти.

Поліція з'ясовує обставини аварії.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік, який впав у гірську ущелину, 6 днів харчувався листками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути