пʼятниця, 04 листопада 2011 10:39

Чоловік отримав струс мозку через кота, який упав йому на голову

Чоловік отримав струс мозку через кота, який упав йому на голову

У Ростові-на-Дону на голову своєму господарю звалився 12-кілограмовий кіт. У результаті інциденту, що стався в середу, 2 листопада, чоловік отримав струс головного мозку.

Тварина впала на господаря випадково - кіт лежав на шафі, де він зазвичай відпочиває, і, очевидно, невдало повернувся уві сні. Після падіння кота на голову власник тварини звернувся в поліклініку зі скаргою на головний біль і розповів про те, що трапилось.

28-річного господаря мейн-куна направили до фахівця, який і діагностував струс мозку. Як причину зриву в роботі мозку було названо "падіння важкого предмета - кішки". Чоловікові надали необхідну медичну допомогу та відпустили додому. Як він почувається нині, не уточнюється.

Мейн-кун - найбільша порода домашніх кішок. Вага окремих особин може перевищувати 15 кілограмів. Кішки відрізняються доброзичливим і поступливим характером. Мейн-куни звикають до людини і дуже люблять проводити час з господарями, але при цьому насторожено ставляться до незнайомців.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік отримав струс мозку через кота, який упав йому на голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути