Ексклюзиви
середа, 09 липня 2008 08:28

Чим корисний зелений чай чоловікам

Чим корисний зелений чай чоловікам
Американський медичний журнал центру епідеміології з"ясував, що у японців, які п"ють п"ять шість разів на день зелений чай, ризик захворювання раком простати значно менший, ніж у європейців і американців, які віддають перевазі чорному перед зеленим.

У дослідженні, що проводиться центром епідеміології і виявлення раки на ранніх стадіях в національному центрі раки в Токіо, взяли участь 50 тисяч чоловіків у віці від 14 до 69 років. Дослідження почалося в 1990 році.

Через 18 років учені довели, що у 50 відсотків чоловіків, які щодня вживають велику кількість зеленого чаю, ризик виникнення раку простати менший, ніж у тих, хто його не п"є. Зі всіх, хто взяв участь в дослідженні впливу чаю на рак простати, у 404 чоловіків був виявлений на ранній стадії рак, з них у 114 він прогресував, у 271-го - був припинений повністю, і у 19-ти частково, повідомляє Новини Америки.

Зараз ви читаєте новину «Чим корисний зелений чай чоловікам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути