Ексклюзиви
середа, 20 листопада 2019 20:53

Цікаві факти про нову частину "Крижаного серця"

  Стрічка - оригінальне переосмислення відомої казки Андерсена «Снігова королева». Фото: прес-служба
Стрічка - оригінальне переосмислення відомої казки Андерсена «Снігова королева». Фото: прес-служба

21 листопада в українському прокаті стартує діснеївська стрічка "Крижане серце 2". Крім цього в січні Disney вперше представить у Києві свою історію і на ковзанах - в оригінальному шоу "Дісней на льоду".

Напередодні прем'єри розкриваємо цікаві факти про створення головної казки сезону:

Засновник медіаімперії The Walt Disney Company Волт Дісней з 1930-х мріяв зняти анімаційну стрічку про життя письменника Ганса Християна Андерсена. Мрія була втілена в мультфільмі "Холодне серце" (Frozen) в 2013-му.

Стрічка - оригінальне переосмислення відомої казки Андерсена "Снігова королева". Навіть імена головних героїв: Ганс Крістоф, Анна і Свен - відсилання до імені Ганс Крістіан Андерсен.

На початку роботи над мультфільмом "Крижане серце" аніматори пройшли прискорений курс з метеорології і вивчали рухи оленя, спостерігаючи за живою твариною, яке поселили прямо в студії Disney. Це допомогло зробити снігову магію і звички оленя Свена в мультфільмі більш реалістичними.

"Крижане серце" - найдовший і найуспішніший повнометражний мультфільм за час існування студії Disney. Стрічка отримала 2 премії Оскар, Золотий глобус, 5 премій Енні, премії BAFTA і Сатурн, кілька нагород від Гільдії кіноакторів США.

Перший тизер-трейлер мультфільму "Крижане серце 2" встановив рекорд за переглядами серед анімаційних стрічок. За 24 години його подивилося понад 116 мільйонів глядачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фею-хрещену в новій екранізації "Попелюшки" зіграє чоловік

Подивитися "Крижане серце" можна не тільки на екрані. Історію було відтворено в театралізованому шоу на ковзанах "Дісней на льоду". Це оригінальне подання від компанії Disney, в якому бере участь понад 50 акторів. Більшість - фігуристи з гучними іменами. Постановкою займається компанія Feld Entertainment Inc. - світовий лідер у створенні сімейних і розважальних шоу, які вже побачили в 75 країнах на 6 континентах.

Автор: прес-служба
  Під час гастролей оригінального шоу «Дісней на льоду» на Київ очікує 11 вистав «Крижаного серця»
Під час гастролей оригінального шоу «Дісней на льоду» на Київ очікує 11 вистав «Крижаного серця»

Декорації для льодового шоу "Крижане серце" створював Стів Басс - багаторазовий володар премії Еммі. На глядачів чекатимуть видовищні спецефекти, справжній феєрверк і великі снігові гори, які виростуть нізвідки прямо на льоду. Дизайнер по костюмам, який працював над шоу, Грегорі А. Поплік - автор вбрання для найвідоміших бродвейських шоу.

На лід герої "Крижаного серця" вийдуть разом з іншими популярними персонажами Всесвіту Disney: принцесами, королем Левом, Міккі і Мінні Маусами, рибкою Немо та іншими. Як і всі діснеївські казки, шоу "Дісней на льоду" - музична вистава. Під час нього можна почути не менше 30 улюблених пісень з мультфільмів Disney.

Під час гастролей оригінального шоу "Дісней на льоду" на Київ очікує 11 вистав "Крижаного серця". Вони пройдуть у Палаці спорту з 3 по 6 січня 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «Цікаві факти про нову частину "Крижаного серця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути