Ексклюзиви
середа, 14 лютого 2018 12:04

Чотири надзвичайні вчинки заради кохання

14 лютого усі закохані святкують День святого Валентина. Цю дату обирають для заручин, весіль.

Gazeta.ua підібрала найнезвичайніші вчинки, до яких вдавалися люди через кохання.

  Італієць одружився з медсестрою, яка врятувала його життя
Італієць одружився з медсестрою, яка врятувала його життя

Медсестра з лікарні в італійському місті Піза Чінція Стракуадаини так покохала свого пацієнта, що віддала йому нирку. Секретар місцевої єврейської громади Джакомо Скинази лікувався від гострої ниркової недостатності.

"Коли вперше побачилися, між нами проскочила іскра. Але ми довго приховували свої почуття. Коли ж лікарі сказали, що операція для Джакомо неминуча, вирішила переконатися наскільки ми сумісні. Виявилося, що моя нирка на 99 відсотків йому підходить", - розповідає Стракуадаини.

У січні цього року Джакомо та Чінція відгуляли весілля. Медовий місяць проводять у Франції.

  Мультимільйонер Яо Наньшань з коханою Лю Ліцзюань
Мультимільйонер Яо Наньшань з коханою Лю Ліцзюань

Китайський мультимільйонер Яо Наньшань через кохання до фермерші Лю Ліцзюань відмовився від свого майна в Іспанії та перебрався в китайське село в провінції Чжецзян.

"З Лю познайомилися ще 2013 року. З другом відвідували те село та запізнилися на останній автобус у місто. Попросилися на нічліг в один з будинків. Лю впустила нас і не просила за це грошей. Я був вражений добротою та оптимізмом цієї жінки. Закохався та був щасливим", - пригадує Наньшань.

Лю була вдовою. Перший чоловік помер від раку шлунка. У неї залишилися великі борги за його лікування. Коли бізнесмен запропонував вийти заміж, відмовилася. Не хотіла його завантажувати своїми проблемами. Наньшань наполягав. Жінка погодилася стати дружиною Яо і поставила умову – свої борги буде повертати сама.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали шість кращих книжок до Дня святого Валентина

  Пол Мейсон заради коханої схуд на 305 кг
Пол Мейсон заради коханої схуд на 305 кг

Британець Пол Мейсон заради коханої Ребекки Маунтін 2015 року схуд на 305 кг. Раніше був найгладкішою людиною планети – важив 445 кг.

"Ребекка мене побачила в одному з телешоу і захотіла допомогти знайти помічника по господарству, який би за мною доглядав. Перша розмова в Skype тривала чотири з половиною години. Згодом спілкування між нами переросло у щось більше", - розповідає Пол Мейсон.

Після схуднення Пола прооперували – видалили 21 кг зайвої шкіри. Ребекка запросила його до себе жити. Через два роки пара розійшлася.

  Голландець прочекав 10 днів в аеропорту Китаю дівчину з сайту знайомств
Голландець прочекав 10 днів в аеропорту Китаю дівчину з сайту знайомств

Александер Пітер Кірк прилетів з Голландії в китайську провінцію Хунань на зустріч з коханою Дзянь із сайту знайомств у мобільному додатку. Домовилися зустрітися у міжнародному аеропорту міста Чанша. Жінки не було. Александер прочекав на неї 10 днів. Не їв та не спав. З фізичним виснаженням його забрала "швидка".

"Дзянь – жінка, про яку мріяв усе життя. Вирішив, чого б мені це не коштувало, мушу її дочекатися. Я ж її кохаю", – казав Александер Пітер Кірк.

Кірк таки зустрівся з коханою. Досі спілкуються у соцмережах.

Зараз ви читаєте новину «Чотири надзвичайні вчинки заради кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути