вівторок, 28 липня 2009 12:59

Британським школярам розтлумачили користь оргазму

Британським школярам  розтлумачили користь оргазму

Національна система охорони здоров"я Великобританії (NHS) видала буклет, присвячений статевому вихованню школярів, в якому нагадує про право кожної людину на задоволення від сексу, а також про те, що регулярні статеві контакти корисні для серцево-судинної системи.

Методичний посібник призначений для батьків і вчителів і закликає включати в статеве виховання інформацію про переваги повноцінного статевого життя. На думку авторів, протягом тривалого часу таке виховання було сконцентроване на безпечному сексі і необхідності одружуватися, замовчуючи про позитивні аспекти статевих відносин.

Слоганом буклета під назвою Pleasure ("Задоволення") стала фраза "an orgasm а day keeps the doctor away" ("щоденний оргазм заміняє лікаря"). Один з його авторів Стів Слек (Steve Slack), директор Центру ВІЧ і статевого здоров"я шеффілдського відділення NHS, вважає, що посібник не пропагує підлітковий секс, як може видаватися, а навпаки, пропонує школярам відкласти втрату невинності до того моменту, коли вони будуть упевнені в своїй здатності отримати від цього задоволення.

На думку Слека, підлітки мають таке ж право на статеве життя, як і дорослі, але тільки за умови повної поінформованості в питаннях сексу і самостійному рішенні про вступ до статевих відносин з коханою людиною.

Новий офіційний посібник не зустрів загального розуміння. Так, наприклад, Ентоні Селдон (Anthony Seldon), який очолює Веллінгтонський коледж, де недавно ввели предмет емоційного благополуччя, назвав буклети "жахливими".

За матеріалами Mednovosti

Зараз ви читаєте новину «Британським школярам розтлумачили користь оргазму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути