У Британії вигадали новий вид піци для тих, хто не дуже любить доїдати хрустку скоринку.
Раніше кухарі відомої в усьому світі піцерії Pizza Hut вигадали додавати більше сиру у коржі, щоб клієнтів цікавила не лише начинка. Але краєчки піци все одно залишались нез'їденими.
Тоді винахідливі інноватори придумали запікати у пухкий край піци, по усьому діаметру, гарячі сосиски.
На думку британського видання Tha Daily Mail, нова рецептура точно сподобається американцям, хоча виготовлення "піца-догу" раніше розпочалося саме у фірмових харчових закладах Великобританії. До США ця рецептура ще не дійшла.
Втім, у самій піцерії доводять, що ця ідея вже давно не нова - таку піцу в Тайланді та Японії їдять ще з 2007 року.
Коментарі
2