вівторок, 27 квітня 2010 20:58

Бразильське МОЗ порадило людям частіше займатися сексом

Бразильське МОЗ порадило людям частіше займатися сексом

Міністр охорони здоров'я Бразилії Жозе Гомеш Темпоран порекомендував мешканцям країни приділяти більше уваги фізичній активності, особливо сексу і танцям.

"Людям треба бути активними. Футбол по вихідним не повинен бути єдиним видом фізичної активності бразильців. Дорослим необхідні вправи: піша ходьба, танці та безпечний секс", - заявив Темпоран, запускаючи кампанію з профілактики гіпертонії.

Після виступу він підтвердив журналістам свою точку зору про профілактичну роль регулярних занять сексом, зрозуміло, з використанням презервативів для уникнення інфекцій, що передаються статевим шляхом. Міністр також підкреслив важливість контролю маси тіла та раціонального харчування для підтримання нормального артеріального тиску.

Останніми роками в Бразилії спостерігається все більше зростання кількості хворих на гіпертонію. На сьогодні близько чверті 190-мільйонного населення країни страждає на це захворювання.

Medportal

Зараз ви читаєте новину «Бразильське МОЗ порадило людям частіше займатися сексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути