вівторок, 01 листопада 2011 12:50

Бізнесмен знявся голим для газети на знак протесту проти кризи

Бізнесмен знявся голим для газети на знак протесту проти кризи

Італійський підприємець розмістив в Corriere della Sera свою фотографію в оголеному вигляді з підписом "Щодня ми ризикуємо залишитись без трусів" на знак протесту проти кризи.

30 жовтня на сторінках італійської газети Corriere della Sera з'явилась фотографія голої людини. Це був власник компанії E-Group, що займається виробництвом спортивного зимового одягу, Енріко Фрарі.

"Кожен день в Італії підприємці ризикують залишитись без трусів" - такий слоган під фото Фрарі. Як стверджує бізнесмен, на цей відчайдушний вчинок його спонукала нестерпна ситуація. "Мене запитують, чому я не виводжу виробництво з Італії, - а я хочу інвестувати в розвиток країни", - говорить він.

Також Фрарі підкреслює, що в Італії у бізнесменів виникли серйозні проблеми з кредитуванням. "Банки нічого не видають навіть під гарантії. Це позначається на скороченні витрат на розвиток продукту, веде до затримки відвантаження і падіння продуктивності", - зазначає він.

Бізнесмен закликав уряд негайно здійснити кроки з підтримки італійського бізнесу, щоб запобігти його "втечі" з країни, повідомляє ANSA.

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмен знявся голим для газети на знак протесту проти кризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути