Ексклюзиви
вівторок, 30 серпня 2011 15:01

Австралієць у пакетах для сміття помилково викинув коштовності дружини

Австралієць у пакетах для сміття помилково викинув коштовності дружини

Австралієць помилково викинув прикраси своєї дружини на суму 53 тисячі доларів США, пише газета Brisbane Courier-Mail.

Інцидент стався в місті Калундра. Водій вантажівки на ім'я Джеффрі, який попросив не називати його прізвище, розповів газеті, що побоювався грабіжників після того, як з його машини зникли ключі від будинку і GPS-навігатор, в пам'яті якого була записана його адреса. Тому австралієць прийняв рішення зберігати коштовності в поліетиленових пакетах для сміття, щоб ввести в оману потенційних злодіїв. Під час прибирання будинку перед переїздом Джеффрі з дітьми переплутали пакети з ювелірними прикрасами та пакетами зі сміттям і викинули перші.

Водій звернувся до влади міста з проханням перебрати сміття і знайти коштовності. Однак у регіональній раді заявили, що шанси знайти прикраси близькі до нуля. Калундра виробляє 1400 тонн відходів за тиждень, що робить будь-які спроби пошуку складними й ризикованими.

Джеффрі повідомив, що більшу частину коштовностей він і його дружина Керол придбали, коли жили у Великобританії 25 років тому.

Також австралієць заявив, що дружина пережила втрату спокійно. За його словами, втрата коштовностей не призвела до сімейної сварки.

Зараз ви читаєте новину «Австралієць у пакетах для сміття помилково викинув коштовності дружини ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути