середа, 19 жовтня 2011 15:03

Австралієць схуднув на 55 кг, виконуючи домашнє завдання

Австралієць схуднув на 55 кг, виконуючи домашнє завдання

Австралійський школяр Кевін Хуан своєрідно витлумачив домашнє завдання вчителів. Дітям було запропоновано вибрати для себе корисну справу, якою б вони могли займатися весь навчальний рік, а по завершенні підготували звіт про роботу та результати.

Як пише Yoki.ru, на відміну від своїх однокласників, які переважно трактували "корисну справу" як допомогу оточуючим, 16-річний Кевін вирішив допомогти собі самому. Він вирішив схуднути.

Юнак розповів, що ідея стати струнким з'явилась після того, як він отримав один урок гри в теніс. "Мені страшенно сподобався цей вид спорту, - згадує Кевін. - Однак з вагою 130 кг досить важко бігати за м'ячем і відбивати подачі противника". За словами Кевіна, він завжди був "великою людиною", носив сорочки 60-го розміру, а шкільну форму йому робили за спецзамовленням.

Для досягнення поставленої мети Кевін, насамперед, відмовився від фаст-фуду, став споживати салати і вживати їжу невеликими порціями. Крім того, він записався в тренажерний зал, який відвідував три-чотири рази на тиждень. Зараз Кевін важить 75 кг.

Зараз ви читаєте новину «Австралієць схуднув на 55 кг, виконуючи домашнє завдання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути