понеділок, 29 листопада 2010 09:36

Японці зробили фотоапарат з "шоколаду" (ФОТО)

Японські виробники цифрових фотоапаратів вирішили побалувати користувачів "смачним" дизайном. Вони випустили камеру Fuvi Chocolate, яку на перший погляд не відрізнити від плитки шоколаду.

Планується, що покупці зможуть вибрати Fuvi Chocolate в одному з трьох кольорів - білого, молочного і полуничного шоколаду, передає Руформатор.

Серед особливостей даного продукту - об'єктив з фокусною відстанню в 30 см, роздільною здатністю знімків в 640 ? 480 точок, автоспуск, CMOS-сенсор, інтегрована батарея.

Всі фотографії записуються на вбудовану в камеру пам'ять. До ПК пристрій підключається за допомогою USB-кабелю, і воно сумісне з ОС Windows XP/Vista/7. Розміри фотоапарата - 80х50х8 мм. У продаж в Японії Fuvi Chocolate надійшло 12 січня 2011 року по ціні в $ 32.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що У Японії у продаж надійшов фотоапарат, здатний робити фотографії у форматі 3D.

Робити фотографії з тривимірним зображенням потрібно особливим чином. Спрямувавши об'єктив на предмет зйомки, потрібно махнути рукою, маючи при цьому відкритий затвор. За цей час апарат блискавично робить серію знімків, які потім автоматично накладає один на одного.

Зараз ви читаєте новину «Японці зробили фотоапарат з "шоколаду" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути