середа, 17 серпня 2011 17:55

Американська компанія створила нову ляльку Барбі
5

Фото: Фото: barbiecollector.com

Ляльки Барбі в образі голлівудської актриси і княгині Монако будуть випущені в трьох варіантах.

Американська компанія Mattel заявила про випуск нової колекційної ляльки Барбі - цього разу лялькою стане голлівудська актриса, 10-а княгиня Монако Грейс Келлі. Причому представлена ??копія актриси буде відразу в трьох варіантах - за кількістю класичних нарядів, в які вона буде одягнена.

Так, лялька під назвою "Спіймати злодія" буде одягнена, відповідно до назви, в довге шифонове блакитне плаття, в якому актриса знімалась у фільмі Альфреда Хічкока "Спіймати злодія", який побачив світ 1955 року. Лялька-наречена - у весільну сукню, в якій Кейт виходила заміж за князя Монако Реньє III, що стала надалі іконою стилю. А "Романтична" лялька - в чорне плаття з квітами, в якому актриса відвідала Каннський фестиваль 1955 року, де й познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком.

Відсотки від продажів колекційної Барбі будуть перераховані до Фонду Принцеси Грейс, який допомагає збирати гроші на стипендії та гранти молодим танцюристам і акторам. Коштувати "лялька Грейс" буде від 24 до 121 євро. Уся колекція, що складається з трьох ляльок, буде доступна в жовтні цього року.

Зараз на сайті компанії можна замовити тільки "наречену Грейс".

Зараз ви читаєте новину «Американська компанія створила нову ляльку Барбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути