вівторок, 04 жовтня 2011 08:46

Американська пенсіонерка засудила супермаркет через два центи

Американська пенсіонерка засудила супермаркет через два центи

Пенсіонерка зі штату Пенсільванія Мері Бак подала в суд на мережевий супермаркет Walmart за те, що співробітник торгової точки обрахував її на два центи, пише The Daily Mail. Слухання у справі про два центи завершилось кілька днів тому, і за його підсумками американка отримала компенсацію в розмірі ста доларів.

Згідно з матеріалами справи, 20 серпня 2011 Бак придбала в супермаркеті упаковку сосисок, на ціннику яких було зазначено, що товар коштує 98 центів. Однак на касі їй пробили покупку вартістю один долар, після чого жінка вказала співробітнику Walmart на помилку. Той визнав неправоту магазину і повернув жінці два центи.

Через кілька днів після цього Бак знову прийшла в магазин за сосисками і знову отримала чек на один долар. Цього разу вона не стала сперечатись з касиром, зберегла чек і подала на Walmart в суд. Під час засідання пенсіонерка заявила, що супермаркет спеціально вказав на ціннику невірну інформацію, щоб таким чином обманювати неуважних покупців.

На свій захист представник Walmart заявив, що помилка з ціною на сосиски сталась через те, що товар почали розфасовувати в нову упаковку (нові зразки дійсно коштують по долару за пачку). Суддя, однак став на бік Мері Бак і визнав мережевий супермаркет винним в обмані клієнтки.

Мешканка Пенсільванії зізналась, що виграла суд проти Walmart вже вп'яте. Після нинішньої перемоги вона сподівається, що більше ніхто з клієнтів супермаркету не постраждає від дій продавців.

Юристи супермаркету не погодились з рішенням суду і заявили, що Мері Бак ходить у магазин не за продуктами, а тільки для того, щоб знайти до чого причепитись і подати в суд. Жінка ж заявила, що всі покупки вона робить виключно для себе і своєї сім'ї, яка дуже любить їсти сосиски.

Зараз ви читаєте новину «Американська пенсіонерка засудила супермаркет через два центи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути