пʼятниця, 04 листопада 2011 11:15

Американець вимагає $ 48 тис від фотографа для повторної весільної церемонії

Американець вимагає $ 48 тис від фотографа для повторної весільної церемонії

Житель Нью-Йорка Тодд Реміс подав позов до суду проти фотоагентства, що займалось зйомкою його весільної церемонії, передає ИТАР-ТАСС. Він стверджує, що фотографи пропустили "найважливіші моменти" - як молодята виконали танець, і як дружина кидала букет. Американець вимагає не тільки відшкодувати вартість послуг агентства - 4,1 тисячі доларів, але й виплатити йому 48 тисяч доларів, щоб він міг "повністю відтворити" урочисту церемонію за участю інших, більш професійних фотографів.

Весілля Тодд зіграв в 2003 році, а подати позов проти невдалих фотографів йому прийшло в голову тільки зараз.

"Я хочу відтворити весільну церемонію в точності так, як це було в 2003 році, щоб ті 15% весілля, які не потрапили в кадр, були цього разу відображені на плівці", - заявив чоловік.

Як відзначають представники агентства, "відтворити" церемонію буде складно, зокрема, тому, що "молодята" розлучилися ще в 2008 році, і колишня дружина Тодда Мілена поїхала назад до Латвії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій вимагає компенсацію за розмову з екс-даїшником, який не розуміє "тєлячью" мову

Однак самого Тодда це не бентежить. У 48 тисяч доларів, які він вимагає від агентства, чоловік включив вартість авіаквитків до Нью-Йорка для самої Мілени, а також її матері та сестри, які також брали участь у весільній церемонії.

"Нам дуже сподобалось, як пройшло наше весілля, і ми хочемо, щоб воно в повному обсязі було відображене на плівці й таким чином назавжди залишилось у нашій пам'яті", - зазначив американець.

"Він хоче, щоб ми привезли в Нью-Йорк його колишню дружину, а сам навіть не знає, де вона живе", - посміхається засновник фотоагентства 87-річний Курт Фрайд.

Зараз ви читаєте новину «Американець вимагає $ 48 тис від фотографа для повторної весільної церемонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути