Ексклюзиви
середа, 12 березня 2008 13:35

Британець отримав компенсацію за незворотну зміну особистості

Британцеві, що пережив незворотну зміну особистості після автоаварії, виплатили компенсацію у розмірі 1,7 мільйонів фунтів стерлінгів.

У 2002 році на бортмеханіка Роберта Корнса впав навіс автобусної зупинки, збитої автомобілем, за кермом якого знаходився нетверезий водій. Винуватець автоаварії, Девід Саутвуд пізніше визнав свою провину і був засуджений до тюремного ув"язнення.

Проте після аварії Корнс отримав пошкодження мозку, що повністю змінило його особистість. Скромна й шанована людина стала проявляти "сексуально неприйнятну поведінку" і агресію, а також зловживати непристойними словами. Крім того, у Корнса з"явилися проблеми з короткочасною пам"яттю і йому заборонили водити автомобіль.

Чоловік посварився з сусідами, через агресивну поведінки йому заборонили з"являтися в місцевих магазинах. Одного разу він навіть почав погрожувати ножем доглядальниці, яка відхилила його залицяння. У результаті справа 43-річного Корнса дійшла до Верховного суду, який ухвалив рішення виплатити постраждалому компенсацію, пише The Daily Mail.

Зараз ви читаєте новину «Британець отримав компенсацію за незворотну зміну особистості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути