Ексклюзиви
середа, 27 листопада 2019 16:19

Яким подарунком на Новий рік можна здивувати чоловіка у 2020 році?

Яким подарунком на Новий рік можна здивувати чоловіка у 2020 році?
Що подарувати чоловіку на Новий рік?

Новий рік вже близько, а це значить, що пора думати про те, які подарунки на новий рік треба купувати для своїх друзів і близьких. Що подарувати чоловікові на Новий рік - це питання, яким задаються зараз багато жінок, і щоб спростити їм це нелегке завдання, ми вибрали кілька оригінальних подарунків на новорічні урочистості 2020 року.

Термокружка або чашка з підігрівом

Обидва ці варіанти досить універсальні, і якщо в першому випадку напій просто буде залишатися теплим досить довгий час, то другий варіант полягає в тому, що він зможе підігрівати свою чашку за допомогою USB. Варіанти і оригінальний дизайн вибирайте на свій розсуд.

Спортивні презенти

Якщо він захоплюється якимось видом спорту, або ж планує зайнятися ним у наступаючому році, то спортивна атрибутика стане прекрасним рішенням для подарунка! Залежно від того, що саме йому подобається, ви можете придбати боксерські рукавички, футбольний м'яч, фітнес трекер, ключку для гольфу, тенісні ракетки, ковзани і багато іншого. Крім того, ви можете придбати для нього абонемент в спортзал або ж оплатити курс навчання того чи іншого виду спорту.

Квест

Цей варіант підходить вам у тому випадку, якщо ваш чоловік любить загадки і пригоди! Ви можете влаштувати йому новорічний квест з пошуку подарунка у вашій квартирі, або ж купити йому сертифікат у квест кімнату, склавши при цьому йому компанію в цьому цікавому і незабутньому занятті.

Іменний келих

Форму келиха варто вибирати в залежності від того, якому напою надає перевагу ваш чоловік, а крім іменного напису ви можете вибрати і щось більш смішне, або ж навпаки серйозне, наприклад його улюблену цитату.

Рюкзак трансформер

Такий презент точно стане в нагоді йому як в побуті, так і під час подорожей. Завдяки своїм властивостям він може трансформуватися в різні форми і здатний вмістити в себе все, що може стати в нагоді і знадобитися вашому коханому.

Набір для лазні

Якщо він любить разом з друзями відвідувати сауну або лазню, то ви можете зібрати для нього спеціальний набір, який буде складатися з шапок, віників, арома масел і тому подібного.

Відвідування пивоварні

Дуже багато чоловіків люблять цей пінний хмільний напій, і якщо ваш чоловік теж відноситься до цього числа, то він точно оцінить такий презент! Там він зможе не тільки дізнатися технологію приготування улюбленого напою, але і продегустувати кілька його сортів.

Екстремальні сертифікати

Можливо, ваш чоловік давно говорить вам про те, що він хоче отримати адреналіновий викид і зробити щось екстремальне? Тоді ви можете придбати для нього сертифікати на поїздку на баггі, урок вейкбордингу, політ в аеротрубі, стрибок на банджі, сплав по гірських річках, урок скелелазіння, катання на лижах, дайвінг з акулами, урок навчання їзди на мотоциклі і багато такого іншого.

Крім оригінального подарунка підготуйте ще яскраву барвисту упаковку, її ви можете зробити і своїми руками. І який би презент ви не вибрали, ваш чоловік напевно оцінить ваше старання і буде радий будь-яким знакам вашої уваги!

Зараз ви читаєте новину «Яким подарунком на Новий рік можна здивувати чоловіка у 2020 році?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути