неділя, 07 вересня 2008 15:39

Яке місце в квартирі найбільш конфліктне

Щоб уникнути родинних розбратів прагніть проводити менше часу на кухні. Таку пораду дають британцям експерти аналітичної компанії "Хотпойнт", що провели дослідження в тисячах будинків різних регіонів Сполученого Королівства.

За їх даними, "найгарячішою точкою" в будинку є саме кухня, яка набагато частіше, ніж інші приміщення, стає місцем "з"ясування стосунків". Дружини лають чоловіка, партнерів за брудний посуд, а ті, в свою чергу, виходять з себе, зокрема, за зроблену їх половинами "потайки" чашки чаю і інші приховані дії.

85 відсотків опитаних жінок призналися, що шаленіють, коли чоловіки створюють безлад при приготуванні їжі і не миють посуд, а також забувають знову класти в холодильник продукти. Не менше роздратування жінок викликає егоїзм їх половин, коли ті вплітають останній ласий шматок.

Кожна десята жінка призналася, що мстить за це у відповідь діями, в тому числі ігноруючи чоловіків і провокуючи ще більшу напруженість.

За виразом домогосподарки Джені Хьюз, "кухня - це серце будинку: саме тут ми робимо домашню роботу, розважаємося, спілкуємося". Тому немає нічого дивного, що там відбуваються і найгостріші сутички, вважає Хьюз, повідомляє Не Болей.
Зараз ви читаєте новину «Яке місце в квартирі найбільш конфліктне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути