четвер, 14 листопада 2019 10:00

Як вибрати прикольні новорічні презенти: яким подарунком можна легко здивувати?

Як вибрати прикольні новорічні презенти: яким подарунком можна легко здивувати?
Кілька порад, як вибрати ідеальний подарунок на Новий рік

Наближаються новорічні свята, а це значить, що потрібно якомога швидше вирушати на пошуки подарунків для тих, хто вам дорогі і з ким ви проводите вільний час. І ось, ви заходите в один магазин, потім другий, а потім раптом помічаєте, що вже майже вечір, а підходящі варіанти презентів так і не знайшлися. На жаль, прилавки магазинів в торгових центрах, часто, завалені однотипними варіантами товарів, а тому, знайти щось оригінальне і нестандартне досить проблематично. Плюс до всього, не завжди є достатньо часу, щоб переглянути всі доступні варіанти, але і не хочеться дарувати що попало, щоб не зіпсувати святковий настрій ні собі, собі адресату презенту. Тому, в цій статті ми поговоримо про те, як вибрати прикольні новорічні подарунки, а також розповімо про варіанти, які однозначно справлять приємне враження на адресата.

Основні поради щодо вибору подарунків на Новий рік

І так, прийшов час поділитися крутими порадами. Однак, вам не варто забувати, що пошук презентів - це тривалий процес, тому про це потрібно подумати заздалегідь. Найкраще, почати задуматися про новорічні подарунки приблизно за 3-4 тижні до новорічної ночі, щоб мати можливість побачити якомога більше доступних варіантів, і тільки потім вибрати найбільш підходящі.

І так, порада №1 - не думайте, що краще знаєте про те, який подарунок хоче отримати. Найчастіше, так чинять представниці жіночої статі по відношенню до чоловіків. Якщо ж не впевнені, що обраний презент сподобається адресату, тоді краще попередньо поговорити з людиною, і з'ясувати про справжні потреби.

Порада №2 - шукайте оригінальні варіанти, не банальні. Сюди можна віднести різні речі, предмети декору та інтер'єру, які були виготовлені на замовлення або виконані в особливому, тематичному стилі. Наприклад, ви можете подарувати толстовку з принтом улюбленого героя фільму або коміксу, або ж світильник у вигляді шолома залізної людини.

Порада №3 - даруйте тільки корисні та практичні подарунки, які стануть в нагоді в побуті або ж на роботі. Різні дрібнички і дрібні аксесуари вже давно не викликають особливого інтересу, а тому не варто розраховувати на те, що вони сподобаються людині, якій ви їх подарували.

Топ кращих варіантів новорічних презентів

Засвоїли наші рекомендації, але так і не вийшло знайти щось гідне? Тоді ловіть бонус. Наступні варіанти презентів відмінно підійдуть будь-якому адресату, незалежно від статі, віку або ж життєвих інтересів:

1) Комп'ютерна техніка. Мабуть, ви не знайдете жодної людини, який відмовиться від нової, стильної миші, клавіатури або веб-камери. А може навіть від нового ноутбука?
2) Квадрокоптер, гіроскутер, електросамокат. Аналогічна ситуація як і з комп'ютерною технікою.
3) Розумна побутова техніка. Кому не хочеться позбутися від домашньої рутини?
4) Мультибрендовий сертифікат з альтернативою вибору.

Подарунки-враження на Новий рік

Часом, скажений ритм життя не дає можливості перепочити і відновити сили, через що наша продуктивність може падати до неймовірних показників. І ніщо так не заряджає нас енергією, як позитивні емоції і враження. Саме ви може подарувати людині, і вона буде вам дуже вдячна, за те, що ви надали їй можливість насолодитися приємними відчуттями і отримати новий досвід, який буде підігрівати в тужливі дні ще довгий час. Чи буде це подарунок в якості вечора в SPA-центрі, стрибок з парашута або ж якийсь майстер-клас - вирішувати вам.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати прикольні новорічні презенти: яким подарунком можна легко здивувати?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути