понеділок, 18 лютого 2019 05:28

Як позбутися страхів, щоб досягти успіху

Як позбутися страхів, щоб досягти успіху
Страхи - тільки в нашій голові

Для того, щоб не було страхів варто завжди залишатися в русі, боротися з тим, чого боїтеся, сумніватися зі страхами та мати самоконтроль.
Постійний рух розслаблює відчуття страхів. Вони допомагають в гострих випадках, завдяки фізичному навантаженню розслаблення організму та його виснаження психологічно погано пов'язуються з реакцією страху.
Позбавитися страху можна завдяки сміливості. З ним потрібно зустрітися віч-на-віч. Це вимагає великої сили волі. Пройшовши один раз шлях, якого боїтеся, можна не перейматися, більше його не буде, розповідає zbruc.eu.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розпізнати фальшивого друга

Страх спалахує тоді, коли до побоювання якоїсь ситуації додається боязнь самого страху. Люди стають напруженими й сильніше звертають увагу на ймовірні симптоми. Цьому можуть допомогти медитації та тренінги.

Американський психолог Дейл Карнегі говорив, що бездіяльність породила сумнів і страх. Дія породжує впевненість і мужність. Якщо хочете опанувати страх, не слід сидіти вдома і думати про це. Потрібно виходити назовні та ставати зайнятим.

Зараз ви читаєте новину «Як позбутися страхів, щоб досягти успіху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути