Ексклюзиви
вівторок, 22 квітня 2008 20:04

Як повернути молодість

Переважну більшість жінок хвилюють питання омолодження організму, оскільки їм хочеться зберегти свіжість і красу на довгі роки. Виявляється, що стати молодшим зовсім не так вже важко. А омолодитися нам допоможе простий засіб народної медицини, до складу якого увійде мед, часник і лимони.

Отже, для того, щоб приготувати цей засіб вам потрібно буде очистити від шкірки десять лимонів, після чого вижати з них сік. Після цього вам слід перетворити на кашку десять головок часнику, після чого змішати сік лимона і часник і залити отриману суміш кілограмом натурального меду. Всі інгредієнти слід ретельно перемішати між собою.

Приймати цей еліксир молодості слід по одній чайній ложці перед їжею три рази на день. Після прийому цього засобу слід чистити зуби.

Слід зазначити, що якщо у вас підвищена кислотність, то вам протипоказане вживання цього засобу. Після того, як ви прийматимете приготований засіб протягом двадцяти днів, ви помітите, що шкіра стане еластичнішою, розгладиться, шкіра також очиститься від угрів, порожевіє, а поверхня нігтів заблищить. Вас перестане переслідувати хронічна втома, пропаде сонливість, зникнуть головні болі, крім того, гострота хронічних захворювань помітно знизиться через відчутне покращення клітинного імунітету організму.

Якщо ви знаходитеся в віці близькому до клімаксу, то ви можете бути здивовані поверненням менструацій, причому навіть в тому випадку, якщо їх вже не було декілька років.

А якщо ви після першого двадцятиденного курсу і десятиденної перерви знов приготуєте ліки і повторите комплексне омолоджування організму, то ефект стане ще помітніший, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Як повернути молодість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути