субота, 09 серпня 2008 21:15

Як підвищити потенцію: народні рецепти зі всього світу

Як підвищити потенцію: народні рецепти зі всього світу

Статистика стверджує, що майже кожен третій чоловік час від часу стикається з сексуальною проблемою. Ми в цій статті торкнемося лише деяких цікавих рецептів народної медицини для підвищення потенції.

Розберемося спочатку в тому, чому трапляється пониження лібідо, які чинники, за словами медиків, впливають на потенцію. Зрозуміло, ми з Вами говоримо про тимчасове явище, а не про серйозну хворобу, при якій необхідно звертатися до лікаря і, насамперед, з"ясовувати причину.

На тимчасове і відносне зниження потенції впливають різні обставини. Це хронічний стрес, фізичні і психологічні навантаження, сильні душевні потрясіння. Алкоголь і тютюн теж діють негативно на потенцію. Куріння приводить до звуження судин, а це загрожує зменшенням кровопостачання статевих органів. Якщо на пониження потенції вплинула якась стресова ситуація, то тут рецепт один - дати можливість організму відпочити (навіть від сексу), розслабитися: легкий масаж, заняття йогою (спеціальні вправи активізують кровообіг в області тазу і статевих органів), ароматні ванни. Російський народний рецепт: розслаблюючі ванни з лаврового листа. Заварюєте листя і зливаєте настій у ванну, додаєте настій з квіток ромашки, приймаєте перед сном 15-30 хв. Або ж листя лавра настоюєте в холодній воді 12 годин і потім також приймаєте ванну.

Медики стверджують, що якщо причиною статевого безсилля є різні захворювання (діабет, ожиріння, виснаження, серцево-судинні захворювання), то обов"язково треба лікувати основну хворобу, і тоді зникне і проблема з потенцією, а в решті випадків - заспокоювати і укріплювати організм. А почати треба з нормальногохарчування. Отже, для чоловіків дуже важлива, по-перше, білкова їжа. Це м"ясо, риба, яйця.

Старий і всім відомий рецепт - яєчня. Найпростіший варіант - яйця, обсмажені в маслі. Для більшого ефекту можна яєчню прожарити з цибулею. Цибуля також сприяє підвищенню сексуальної активності, дає енергію організму. Крім того, статеву силу чоловіків підвищує м"ясо, але об"їдатися у жодному випадку не можна. Ще один рецепт - це блюдо з яєчок барана. Обсмажте їх з цибулею і додайте курячі яйця - смачно і корисно. На Кавказі цю страву вважають суто чоловічою.

Якщо м"ясо набридає, їжте рибу. Свіжа, добре зварена скумбрія, бульйон з раків - все це допомагає посиленню статевої потенції. На гарнір - овочі, в яких багато різних вітамінів: буряк у будь-якому вигляді, редька, ріпа, маслини, морква.

Сексуальну активність підвищують морепродукти. Устриці, рапани, мідії в пікантному соусі будуть в самий раз. Для соусу обсмажте цибулю, додайте декілька крапель лимонного соку, селеру, петрушку (ці трави мають стимулюючу дію) і томати, все зваріть. Пропечені в духовці устриці залийте цим соусом. До речі, про помідори. Вони підсилюють діяльність статевих залоз. Правда, найбільша користь для чоловіків від них, якщо томати пропекти в духовці або згасити, тобто піддати тепловій обробці. Темпераментні італійці не дарма вважають основою багатьох блюд таку суміш: томати, часник, оливкове масло.

Майте завжди під рукою горіхи, насіння. Вони містять вітамін E, який теж підтримує вашу форму. Волоські горіхи, мигдаль, кунжут і тому подібне Кунжутне сім"я в Індії радять вживати з медом. Підсмажте кунжутне насіння і змішайте з медом. У тій же Індії коріандр використовується для підвищення лібідо. Його додають в різну випічку.

Найсмачніший рецепт, який пропонується в багатьох народних лікарських порадниках, - це суміш меду з волоськими горіхами. Приготуйте суміш з рівних частин меду і подрібнених ядер волоських горіхів, приймайте через 30 хвилин після їжі 2-3 рази на день по 2 чайних ложки протягом 3-4 тижнів.

Інжир у південних народів також використовується для підвищення потенції. Він діє як засіб, зміцнюючий сили, стимулюючий роботу серця (що дуже важливе), печінки і нирок.

А ось ще рецепт з російського народного лікарського порадника. Ядерця кедрових горіхів розтирають, додаючи воду, і цю білу рідину приймають в день по півстакана.

У народів Закавказзі також для підвищення статевого потягу використовуються кисломолочні продукти: гатиг, мацоні. Чай, кава також є стимулюючими напоями. А в Закавказзі вони заварюються ще і з додаванням різних прянощів: гвоздика (до речі, вона використовується в тих же цілях і в Китаї), порошок з імбиру, шафран.

У Середній Азії фісташки вважаються засобом, що підвищує чоловічу силу і зміцнює серце.

У Франції вживають свіжі артишоки для підвищення потенції, а також равлики, що вважаються делікатесом в багатьох країнах.

У Греції оливкове масло вважається незамінним засобом при статевому безсиллі. Оливкове масло багате жирними кислотами і дає живлення і енергію статевим органам, повідомляє Likar.info

Зараз ви читаєте новину «Як підвищити потенцію: народні рецепти зі всього світу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути