Ексклюзиви
середа, 10 листопада 2021 11:53

Як досягти глобальної мети: рекомендації експерта Андрія Дуйка (PR)

  Президент компанії "Тибетська Формула" Андрій Дуйко
Президент компанії "Тибетська Формула" Андрій Дуйко

Виявляється, щоб стати багатим, потрібно відмовитися від миттєвих задоволень. Так стверджує відомий езотерик-практик, підприємець, засновник Езотеричної Школи "Кайлас" та президент компанії "Тибетська Формула" Андрій Дуйко. Він навчає людей бути успішними, духовно та матеріально зростати, будувати щасливі стосунки у сім'ї. Вже понад мільйон учнів його Школи отримали новий погляд на життя.

Сьогодні порцію безцінних порад отримаєте й ви, наші читачі.

Відмова від миттєвих задоволень

Майже кожна людина має гидку звичку - потяг до блуду, об'їдання, пристрасть до алкоголю. В езотериці це називається "кластерне задоволення": все, що приносить людині швидке задоволення, але не вирішує проблему - задоволення не настає. Як цього позбутися?

Ставимо глобальну мету

Насамперед поставте перед собою мега-завдання: досягти слави, пошани, влади, грошей. Завдання має окрилювати і надихати вас, бути амбіційнійним. Наприклад, для знаків Води та Землі надихаючим є фінансове питання, представники знаків Вогню бажають здобути славу та повагу.

"Якби у вас була мета стати впливовим політиком, ви б проміняли це на бажання зараз об'їстися або випити спиртне?", - запитує Андрій Дуйко і відразу відповідає: розсудлива людина не проміняє глобальну мету на миттєве задоволення.

Як людина купила будинок

Багатьом людям вдається реалізувати великий життєвий проект, відмовившись від непотребу, і тут Дуйко згадав показовий приклад із життя.

"У мене є добрий знайомий (назвемо його Юрій). Ця людина не розуміла, чого хоче. Після відвертої розмови він зізнався, що весь час витрачає на жінок - пошук, спокус, мрій про них, перегляд відео для дорослих і це забирає всі його сили. Але блуд як алкоголь: чим більше прагнеш цього і пробуєш, тим більше потім не вистачає. Повного задоволення від цього заняття не отримаєш. І в нас стався такий діалог:

- У тебе є бажання?
- Так, стати гонщиком!
- А навіщо?
- Щоб бути дуже відомим.
- А навіщо?
- Щоб стати багатим.

Так він визначив своє мега-завдання і перестав блукати заради мети, домігшись якої він бачив себе дуже заможним. За рік Юрій купив будинок, одружився, планував народження дітей".

Гроші можуть бути мотиватором на шляху духовного зростання, стати мега-метою, хоча багато "коучів" це заперечують, каже Дуйко.

Спрямовуємо енергію від миттєвих задоволень на глобальні речі

Коли з'являється негативне бажання щось зробити (мова про кластерне задоволення), не робіть цього заради свого мега-завдання. В ідеалі фразу "Я відмовляюся від цього (миттєвого задоволення) заради (назвати масштабне завдання)" потрібно промовляти вголос щоразу, коли виникає бажання повернутися на порочний шлях.

Така практика допоможе назавжди вирватися із системи миттєвих задоволень, без яких ви абсолютно безперечно можете і повинні жити, а енергія попрямує в інше, важливіше русло.

Зараз ви читаєте новину «Як досягти глобальної мети: рекомендації експерта Андрія Дуйка (PR)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути