Ексклюзиви
неділя, 19 жовтня 2008 11:05

Як доглядати очі в різному віці

Очі без зморшок в будь-якому віці – сповна досяжно! Запобігти і відновити - ось мета догляду за очима в наші дні.

Якщо вам 20 -30 років:
Запобігання
Шкіра довкола очей починає страждати від дії сонця і довкілля.
Відшукайте крем для очей, який містить антиоксиданти і сонячні фільтри, і застосовуйте його вранці у будь-який час роки. Не обов"язково втирати крем в очі: для захисту ніжної шкіри підійде і легкий крем для чутливої шкіри обличчя.

Відновлення
Стрес і безсонні ночі можуть викликати появу припухлостей – "мішків" під очима. Вони небезпечні тим, що розтягують шкіру і провокують появу зморшок. Увечері застосовуйте крем, який містить екстракти огірка і хвоща, наприклад, Eye Benefits (Clinique). Після вечірки спробуйте спати на двох подушках – підвівши голову, ви не дозволите рідині скупчитися довкола очей і викликати набряклість.

Якщо вам 30-40 років:
Запобігання
Перш за все, перевірте свій зір і якщо потрібно, відновіть рецепт на контактні лінзи або окуляри. Якщо вам доводиться примружуватися, це не лише малоестетично, але і шкідливо для шкіри довкола очей. Встановіть крупніший шрифт, коли друкуєте на комп"ютері: навіщо напружувати очі зайвий раз? Постійно носіть сонцезахисні окуляри з якісними скельцями, які захищають від ультрафіолету. Якщо ви палите і все ще не кинули – самий час: нікотин ослабляє здатність клітин вашого організму до відновлення.

І знову про відновлення
Підберіть за допомогою консультанта крем або гель, що містить ретинол або альфагідроксильні кислоти, наприклад, Line Eraser (L"oreal). Регулярно надавайте форму брів в салоні: хороший майстер здатний додати вашим очам свіжість за допомогою одного лише пінцета.

Якщо вам 40-50+ років:
Запобігання
Пора задуматися про ін"єкції ботокса (Botox), які розслаблять зморшки і "гусячі лапки". Ці ін"єкції також не дозволятимуть примружуватися без потреби. Легені хімічні пілінги також сприяють виробництву колагену. Якщо ви сидите на дієті, то не прагніть скинути вагу швидко і враз – це може призвести не лише шкоду здоров"ю, але і додаткові зморшки.

Відновлення
Перемкніться на сильно зволожуючі і живильні креми для очей, наприклад, Precision Eye Correction (Chanel). Регулярно робіть поновлюючі маски, і якщо ви досягли менопаузи, необхідні зміцнюючі процедури в салонах, оскільки ваша шкіра стає тоншою і крихкішою, повідомляє Не Болей.
Зараз ви читаєте новину «Як доглядати очі в різному віці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути