Ексклюзиви
пʼятниця, 04 травня 2012 11:24

97-річний дідусь сьогодні стане найстаршим випускником у світі

97-річний Аллан Стюарт став найстаршим випускником ВНЗ у світі. Сьогодні він одержить диплом магістра медицини в австралійському Університеті Південного Хреста.

Втім, це не перший рекорд пана Стюарта - у 91 рік він вже одержав диплом юриста. А першою вищою освітою, яку опанував "вічний студент", стала стоматологічна - диплом хірурга-дантиста Стюарт одержав ще в 1936 році.

"За всі ці роки багато що змінилося. Наприклад, я вчасно зрозумів що маю ретельно розібратися в комп'ютері. Також раніше студенти мали одягатися трохи більш стримано. - розповідає Стюарт. - Отримавши цей диплом, я хотів би сказати, що зав'язую з навчанням. Але у своєму віці я маю так багато вільного часу. І у цей час я хотів би зберігати розумову активність."

Аллан вірить, що навчання - єдиний надійний рецепт проти старіння душі й тіла.

"Я справді вірю у те, що, коли ти у віці, маєш давати достатнє навантаження своєму розуму, так само як і своєму тілу. Я - живий доказ того, що вчитися ніколи не пізно", - жартує Аллан Стюарт.

Після захисту диплому 97-річний випускник збирається відпочити у колі друзів та рідних. Тим більше, що компанія збереться не маленька: крім 4 дипломів про вищу освіту, Стюарт вже має 12 онуків та 6 правнуків.

Зараз ви читаєте новину «97-річний дідусь сьогодні стане найстаршим випускником у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути