вівторок, 04 листопада 2008 09:29

7 найкращих продуктів для чоловіків

7 найкращих продуктів для чоловіків
1. Устриці
Устриці і інші морепродукти прийнято вважати потужніми сексуальними стимуляторами. Частково це так, тому що устриці, мідії і омари багаті білками і мікроелементами, корисними для здоров"я чоловіків. Декілька двостулкових на день - добова норма цинку, яка допоможе запобігти раку простати.

2. Горіхи (волоські, арахіс, фундук)
Горіхи фахівці називають одними з найбільш ефективних для чоловічої потенції. А у поєднанні з медом це і зовсім "гримуча" суміш: говорять, якщо їсти її щодня за 3 години до сну, то можете вважати себе наступником Казанови.

3. Брокколі
Брокколі містить багато вітаміну С, бета-каротин, калій і сульфорафан - фітоелемент, який має сильні протиракові властивості (зокрема, допомагає попередити рак простати і товстого кишечника). Також брокколі скорочує небезпеку раку сечового міхура, який у чоловіків трапляється в 3 рази частіше, ніж у жінок. А звичайна капуста піклується про передміхурову залозу і укріплює імунітет.

4. Гранат
Передміхурову залозу оберігає гранат: фрукт знижує вірогідність захворіти раком. Крім того, гранат є сильним стимулятором потенції. Американські фахівці запевняють, що гранатовий сік кращий за віагру.

5. Лосось
Лосось (а також тунець, сардини, макрель, оселедець) - багате джерело жирних кислот омега-3. Він знижує рівень холестерину в організмі, знижує вірогідність захворювання раком простати, покращує роботу серця, а також укріплює імунну систему.

6. Яловичина
Важко уявити чоловіка без м"яса. Але якщо вже і бути хижаком, то краще віддавати перевагу яловичині, радять дієтологи. Вона містить білок, що виступає в ролі будівельного матеріалу для м"язів, і залізо, яке сприяє насиченню клітин організму киснем. М"ясо просто необхідне тим, хто займається важкою фізичною працею або відвідує спортзал.

7. Фініки
Фініки містять багато вуглеводів, тому є прекрасним джерелом енергії. Особливо корисно їсти фініки після фізичних навантажень - вони допомагають м"язам засвоювати білок, повідомляє Смачно.

Зараз ви читаєте новину «7 найкращих продуктів для чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути