пʼятниця, 13 травня 2016 16:15

60 років тому пасажирів літаків годували лобстерами
10

Фото: adme.ru

Норвезька авіакомпанія Scandinavian Airlines поділилася фотографіями 1950-1980-х років, на яких пасажири обідають крабами, лобстерами, окістами та ікрою.

Ковбаси нарізали прямо на борту - в той час ще не було суворих правил безпеки. Пасажирам бізнес-класу пропонували свіжу рибу і копченості, а напої розливали в скляний посуд.

У 1960-му чай подавали у порцелянових сервізах, до нього пропонували шматочок свіжого торта або фрукти. В економ-класі обіди скромніші — основне блюдо, хліб з маслом, салат та фруктовий десерт.

Через 20 років пропозиція збідніла, окрім бізнес-класу зі справжнім "шведським столом". Там можна було випити шампанського з ікрою та скуштувати вишукані страви з лобстерів.

Зараз ви читаєте новину «60 років тому пасажирів літаків годували лобстерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути