![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/697/697802_1_w_570.jpg?v=0)
![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/697/697802_2_a_135_100.jpg?v=0)
![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/697/697802_3_a_135_100.jpg?v=0)
![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/697/697802_4_a_135_100.jpg?v=0)
![](https://static.gazeta.ua/img/cache/gallery/697/697802_5_a_135_100.jpg?v=0)
Норвезька авіакомпанія Scandinavian Airlines поділилася фотографіями 1950-1980-х років, на яких пасажири обідають крабами, лобстерами, окістами та ікрою.
Ковбаси нарізали прямо на борту - в той час ще не було суворих правил безпеки. Пасажирам бізнес-класу пропонували свіжу рибу і копченості, а напої розливали в скляний посуд.
У 1960-му чай подавали у порцелянових сервізах, до нього пропонували шматочок свіжого торта або фрукти. В економ-класі обіди скромніші — основне блюдо, хліб з маслом, салат та фруктовий десерт.
Через 20 років пропозиція збідніла, окрім бізнес-класу зі справжнім "шведським столом". Там можна було випити шампанського з ікрою та скуштувати вишукані страви з лобстерів.
×
Коментарі