Ексклюзиви
понеділок, 14 листопада 2011 12:23

25-річний чоловік застряг у камері схову на вокзалі

25-річний чоловік застряг у камері схову на вокзалі

Поліція шведського міста провела операцію з визволення 25-річного чоловіка з камери схову на місцевому вокзалі, повідомляє Sveriges Radio.

Інцидент стався кілька днів тому. У поліції зазначили, що спочатку не повірили чоловікові, який зателефонував у відділення і попросив допомогти йому вибратися із закритої камери схову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка з Каліфорнії півдня витягували з дупла дерева

Засумніватися в правдивості слів того, хто телефонував поліцейських змусила та обставина, що він не взяв трубку, коли співробітники правоохоронних органів передзвонили йому. Тим не менш, через кілька хвилин чоловік з камери схову знову подзвонив у поліцію, і тоді на вокзал було вирішено вислати представників відомства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопець застряг у дитячій гойдалці після суперечки з друзями

Коли поліцейські приїхали й відшукали потрібну камеру зберігання, вони були дуже здивовані, дійсно виявивши в ній чоловіка. Швед розповів, що в камері його замкнули друзі. І йому, і їм в той момент ця ідея здавалась кумедною.

Як вказує The Local, чоловік провів у ящику шириною близько 60 сантиметрів більше години. У результаті свого перебування в камері та подальшого звільнення швед не отримав жодних фізичних ушкоджень.

Зараз ви читаєте новину «25-річний чоловік застряг у камері схову на вокзалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути