Ексклюзиви
четвер, 16 березня 2006 14:20

7-річний хлопчик застряг у пральній машині

Семирічний Данилко зі Львова дві години просидів у барабані пральної машини. Визволяти його з пастки прибули семеро рятувальників.

 – "А це справжні рятувальники?" – серйозно запитав малий, коли команда оперативного реагування о восьмій годині вечора зайшла до квартири.

– Нам мало не посвідчення довелося показувати, аби заспокоїти дитину, – розповів начальник управління рятувальних сил МНС у Львівській області, підполковник Ігор  Ущапівський, 36 років.  – Коли пройшли "ідентифікацію", викотили пральну машину з тісної ванної кімнати. У малого розпухли ноги, то ж самостійно вилізти з барабана він не міг. Коли хлопчика витягали, конструкції перетискали ніжку, і він починав плакати і панікувати.

Як з"ясувалося, заклопотані ремонтом батьки й не помітили, куди сховався малюк. Шукаючи пригод, хлопчик зо дві години просидів у пральній машині – грався у танкіста. Спробував вибратися самотужки – не вийшло. Покликав батьків. Ті кілька хвилин тягнули його догори, а потім зателефонували рятувальникам.

Батьки разом із сусідами і командою рятувальників улаштували ціле шоу, аби якось розважити малого. Щоб якось витягти його, довелося розібрати частину машини.

– Перегородку хотіли розрізати гідравлічними ножицями, – каже Ущапівський. –Угледівши "страшний інструмент", наляканий Данилко здійняв такий вереск, що від цієї ідеї довелося відмовитись.

Ножиці сховали у коридорі. Допомогла звичайна соняшникова олія. Лише після того, як дитину добре змастили, його вдалося витягти.

Малий подякував рятувальникам і пообіцяв, що більше не ховатиметься у пральну машину.

Зараз ви читаєте новину «7-річний хлопчик застряг у пральній машині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути