вівторок, 22 березня 2011 17:09

Мексиканські учені зробили з Віагри-жуйку

 Мексиканські  учені зробили з Віагри-жуйку

У Мексиці надійшла в продаж жувальна версія віагри під назвою Viagra Jet.

Мексиканське відділення Pfize, що розробило спеціальний "мексиканський" варіант віагри, провело дослідження, у результаті якого з'ясувалося, що 60% пацієнтів, що приймають пігулки, попередньо розжовують їх "для кращого засвоєння".

Саме це підштовхнуло мексиканське відділення Pfizer до ідеї розробки спеціального "мексиканського" варіанту віагри - жувального, який отримав назву "Віагра Джет".

У найближчому майбутньому компанія Pfizer розраховує отримати схвалення влади на продаж своєї жувальної "Віагри" і в інших країнах Латинської Америки.

Варто зазначити, що Мексика є одним з найбільших ринків збуту для поліпшення чоловічої потенції віагра. За даними медичного журналу Revista Mexicana Urologia, 6 мільйонів мексиканців страждають від імпотенції. Обсяг світових продажів віагри становить 1,93 мільярда доларові, з них лише в Мексиці продають віагри на 55 мільйонів доларів на рік.

Щодо чоловічої половини населення України, то в них вже після 45 років спостерігаються ознаки збільшення передміхурової залози, наслідком чого і є імпотенція. За даними низки досліджень, негативні зміни в структурі та функціях передміхурової залози спостерігаються вже в 8% 30-річних чоловіків, а у віці 40-50 років трапляються у 40%.

Вчені також виявили первопричини цієї чоловвічої хвороби: кожен другий сексуальний розлад відбувається через неправильну позу тіла під час сну. Так, чоловікам, які люблять спати на животі, загрожує імпотенція.

Зараз ви читаєте новину « Мексиканські учені зробили з Віагри-жуйку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути