Ексклюзиви
пʼятниця, 03 вересня 2010 09:13

Після віагри чоловіки перестають розрізняти кольори

Автор: фото: Аліна ОРИЩИН
  Ігор Горпинченко: ”Якщо жінка хоча б раз назве чоловіка імпотентом, на ньому можна ставити хрест. Чоловіки дуже вразливі до своєї характеристики в ліжку”
Ігор Горпинченко: ”Якщо жінка хоча б раз назве чоловіка імпотентом, на ньому можна ставити хрест. Чоловіки дуже вразливі до своєї характеристики в ліжку”

Невдовзі у продажу з"явиться віагра для жінок. Таблетка буде аналогічна за дією до "чоловічої" й посилюватиме кровотоки до жіночих статевих органів. 64-літній столичний сексопатолог Ігор Горпинченко, директор Інституту сексології й андрології, каже, що чоловічу віагру винайшли 15 років тому. Спершу її планували застосовувати для лікування кардіологічних захворювань. Але при дослідженні вчені побачили, що пігулки неефективні. Зате у чоловіків від них покращувалася потенція. Таблетка віагри діє на механізм ерекції, тобто посилює кровотоки до статевого члена.

Кому загрожують проблеми з ерекцією?

— Передусім хворим на цукровий діабет, атеросклероз, гіпертонію, тим, хто курить і вживає алкоголь. Також впливають соціальні фактори. У чоловіків буває синдром очікування невдачі. Коли після невдалого статевого акту чи грубого слова від жінки він вважає себе невдахою і боїться подальшого сексу. Це психічна травма, яку треба лікувати.

У якому віці в чоловіків починаються проблеми з ерекцією?

— Років 30 тому найнебезпечнішим був період від 45 до 55 років. Молоді й дідусів тоді в кабінеті не було. Зараз до нас приходять 18-річні з невдалим першим досвідом. Після обстеження даємо їм таблетку віагри і проблеми зникають. Зазвичай це перша і єдина пігулка у їхньому житті. Коли ж приходить 40-літній діабетик, я йому прямо кажу, що віагру він питиме постійно. Порушення ерекції у нього пов"язане із надлишком цукру в крові. У таких випадках краще зробити пластичну операцію — вставити у пеніс силіконовий протез. Операція коштує 6,5 тисячі гривень.

Як приймати віагру?

— Таблетка вкрита голубою оболонкою. Вона є в різних дозуваннях: 25–100 міліграмів. Одна коштує 120 гривень. Починати треба з найменшої дози, з часом її збільшувати. Звикання до ліків немає. П"ють віагру за півгодини до сексу. Вона тримається в організмі 40 хвилин, а потім виходить із сечею та потом. Але деякі пацієнти кажуть, після випитої пігулки вони 2–3 дні можуть займатися сексом. Тому не варто вживати більше однієї пігулки на добу. В аптеках з"явилися нові препарати, які тримають ерекцію 36 годин.

П"ють віагру за півгодини до сексу

Чи мають ліки побічну дію?

— Не існує медичного препарату, який би не мав жодної побічної дії. Навіть аспірин викликає алергічні реакції та звикання. У всіх країнах світу віагру продають за рецептом. У нас просто так. Після вживання таблетки можуть бути нежить, діарея, головний біль, утрата здатності розрізняти кольори, зниження тиску. Але цих симптомів можна уникнути, якщо заздалегідь проконсультуватися із сексопатологом. Передусім це стосується чоловіків похилого віку. Для них секс і так є великим фізичним навантаженням. Але, за статистикою, серед усіх померлих під час статевого акту втричі частіше трапляються ті, хто не вживав віагри.

Чи впливає препарат на тривалість статевого акту?

— Ні. Пігулки не можна назвати збуджувальними, це не афродизіаки. Вони лише посилюють кровотік до статевого органа. Це сильний психологічний стимулятор. У чоловіка все гаразд у ліжку, він стає впевненішим у собі. Багато чого залежить від жінки. Якщо вона хоча б раз назве чоловіка імпотентом чи скаже йому йти лікуватися, на ньому можна ставити хрест. Чоловіки дуже вразливі до своєї характеристики в ліжку.

Що буде, якщо віагру вип"є чоловік, у якого немає проблем із потенцією?

— Ерекція буде кращою, от і все. Знаю, що в молодіжних тусовках юнаки п"ють віагру разом із наркотиками, щоб їм снились еротичні сни. Це категорично заборонено. Віагру не можна вживати з алкоголем і жирною їжею. Інакше вона довго засвоюватиметься.

Зараз ви читаєте новину «Після віагри чоловіки перестають розрізняти кольори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути