Солодка кукурудза легко вписується в харчування як дітей, так і дорослих. Адже в зерні є всі необхідні корисні речовини, що легко засвоюються. За вмістом вуглеводів, жирів і за калорійністю зерно цукрової кукурудзи перевищує зелений горошок і квасолю.
Фермери знають, що вирощування цукрової кукурудзи — хороший бізнес. Із 1 га можна заробити 100 тисяч гривень. Але часто початківці скаржаться на гібриди, які дуже швидко втрачають смакові властивості. Натомість існують сорти, які більше тижня залишаються дуже солодкими. І самі споживачі при виборі цукрової кукурудзи також шукають суперсолодку. Найчастіші скарги від них: "Купиш один раз солодку, а тричі попадеться кормова". Чому так відбувається?
— Ще зовсім недавно найвідомішою була солодка цукрова кукурудза. Проте їй на зміну прийшли покращені Se- та Sh2-типу, що містять значно більше цукрів, довше зберігаються, але вимагають ретельнішої технології вирощування, — каже директор компанії "Мнагор" Михайло Нагорняк.
Нові суперсолодкі гібриди Барселона F1, Юрмала F1, Малібу F1 висівались на дослідних ділянках у різних регіонах України. Фермери зазначають, що Малібу F1 підходить для посіву в червні. А в Юрмала F1 та Барселона F1 — ідеальне поєднання великих качанів і раннього дозрівання.
Щоб не було проблем із вирощуванням та збутом продукції, безкоштовні консультації щодо суперсолодкої цукрової кукурудзи можете отримати за тел.: 0(67) 431 53 13.
Коментарі