Ексклюзиви
четвер, 25 лютого 2021 05:21

"Санекс Septix" гарантує очищення вигрібної ями взимку

Наприкінці зими сніг тане і створює багато нових проблем. Власники приватних будинків мають неприємності із септиком. Адже яма наповнюється з блискавич­ною швидкістю через підняття ґрунтових вод.

У таких ситуаціях завжди прийде на допомогу канадський біопродукт "Санекс Septix". Він переробляє фекалії, харчові залишки й жири на рідину без запаху. При цьому відновлюється дренаж і прочищаються каналізаційні стічні труби. Засіб діє за всіх температур і природних умов.

За трубами доглядає біо­продукт "Універсал". Препарат чистить їх по всій дов­жині. Завдяки його застосуванню не утворюються жирові пробки та засмічення. Щоб не мати проблем із трубами, засіб слід використовувати щомісячно.

Препарат "Bio RO Septix" — унікальний за складом біо­продукт, що переробляє відходи в агресивних стоках із підвищеним вмістом солей і хімічних речовин, при використанні іонообмінних фільтрів. Прискорює процес розкладання туалетного паперу, жирів та інших органічних відходів. Нейтралізує дію мийних засобів, покращує роботу дренажних полів.

Тим, хто любить тримати в чистоті машину, варто використовувати "Автодогляд". Він забезпечить свіжий і приємний запах в авто, а також ефективно знищить бруд і плями.

Канадські біопрепарати замовляють на сайті t-klio.dp.ua. За телефоном 0(96) 413 68 45 вас проконсультують і запропонують оптимальний біопродукт.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс Septix" гарантує очищення вигрібної ями взимку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути