— У середині липня, коли викопую озимі цибулю і часник, на їх місце висіваю овочі, — розповідає киянка 65-річна Юлія Сидоренко. — Огірки і морква встигають дозріти ще до морозів.
Для другого врожаю жінка купує насіння огірків "Ніжинські" й "Паризький корнішон". Висіває прямо на грядку, огірки не пікірує. Моркву сіє з власного насіння.
— Аби насіння краще прийнялося, перед посадкою бажано удобрити ґрунт, — радить Сидоренко. — Використовую звичайний перегній, інших добрив не додаю.
На початку серпня в огірків уже чотири листки, а в середині вересня можна збирати врожай. Моркву жінка має вже до середини листопада. Каже, у погребі вона не псується до літа.
Коментарі
1