вівторок, 27 серпня 2019 23:28

Рослини в акваріумі: показали наймодніші варіанти оформлення
13

Фото: idei-dekoru.com

Флораріум - міні-сад на столі. Це прекрасна альтернатива кімнатним рослинам в горщиках. Таку живу композиції зручноставити вдинок або офіс. Акваріуми для рослин увійшли в моду не недавно.

Перебуваючи в скляній оболонці, вологолюбні тропічні рослини і сукуленти потребують мало догляду..

Під скло не потрапляє пил і бруд, тому протирати листя не потрібно; Рослині забезпечується висока вологість, оскільки завдяки мікроклімату волога не випаровується;


Флораріум - це дуже гарний елемент для домашнього декору, домашня міні-оранжерея. Ще їх називають садами в пляшці. Він виглядає по-справжньому шикарно і відразу привертає увагу гостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ягідний гігант: представили нові сорти ожини

Головним призначенням флораріум є підтримка стабільного рівня вологості і температури, як в теплиці. Якщо він повністю закритий, необхідно регулярно провітрювати його, щоб на стінках не накопичувався конденсат.

Флораріум, по суті, імітує природні умови проживання обраних рослин. Тому створювати таке чудо своїми руками потрібно спираючись на кліматичний пояс і середовище проживання рослин. Не варто садити в одну посудину папороті вологих лісів і суккулент з пустелі. Для кожного виду флораріум потрібен свій режим поливу, вентиляції та температури, щоб вся рослинна композиція не загинула.

Обмаль місця на подвір'ї не є приводом відмови від квітника. Його можна зробити з кількох рядів квітів під забором.

Як саме їх між собою поєднати, варто включити фантазію. Придумати нестандартне рішення цього питання можна легко, було б бажання.

Зараз ви читаєте новину «Рослини в акваріумі: показали наймодніші варіанти оформлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути